اخبار مدرسه
پشتیبانی

صفحه اصلی » پیام مدیر

و هـــــو الــــعلی العظیم

در دنیای امروز، تعلیم و تربیت فرزندان در سطح کلان و آموزش و پرورش کودکان، نوجوانان و جوانان در سطح رسمی، تنها و منحصراً یک متولّی ندارد و حیطه ای گسترده تر از ساختار اداری آموزش و پرورش را شامل می­شود. به­ عبارت دیگر، تعلیم و تربیت؛ زمان، مکان، فرد، شرایط و امکانات و ... را در نور دیده و از همین روست که روزبه روز علمی تر و فنی تر می شود و یقیناً با دانش دیروز، امروز، نمی­ توان دانش ­آموزان فردا را به بالندگی و شکوفایی رسانید. شرط لازم، احراز بایستگی­های ضروری و حرفه­ای از سوی تمام کسانی است که با مقوله آموزش و پرورش سروکاردارند و در حوزه مدرسه، شامل سه ضلع اولیاء، مربیان و محتواهای آموزشی (و امکانات) می­شود. تعهدی که بر این «مثلث یاددهی»، مترتب است می­تواند دو جنبه باشد: اول) ما میخواهیم دانش آموزانی داشته باشیم که در همه ابعاد علمی، زیباشناختی، فلسفی، اخلاقی و معنوی رشد یابند و «مالک یادگیری» خودشان باشد؛ نه «امانتدار زمانی» و البته آن­هم، زمانی کوتاه مدت! دوم) دانش آموزان را برای محیط های کاری و اجتماعی آماده سازیم. آنها باید برای یک دوره ی زندگی آماده شوند، نه فقط برای گذراندن زندگی، بلکه برای «یادگیری همیشگی» یادگیری برای زندگی کردن و با هم بودن و احساس نشاط و امید از کسب موفقیت و حصول شکست ها. سعی برنامه ریزان آموزشی و تربیتی مجتمع، بر این بوده و هست که با «داد و ستد» علمی-کاربردی دانسته ها و یافته های خود در محیط آموزشی و بیرون از آن، دائماً در حال ارزیابی، بازسازی و نوسازی اندیشه ها و مهارت های خود باشد و در این راستا با ممانعت از یکنواختی، روزمرگی و رخوت؛ سعی در شادابی «سیستم یادگیری» دارد. چه این که باور دارد، «مرگ اندیشه» در «قناعت» و «رکود فکری» است. آنچه به دست آورده ایم، حاصل همفکری، همکاری، همسویی اولیای ارجمند، همکاران گرانقدر و دانش آموزان عزیز و همچنین نظرات ارزشمند اساتید بزرگوار تعلیم و تربیت بوده است و امیدواریم به لطف الهی گام های بلندتری به سوی اهداف عالی تر برداشته شود.

علی صنیعی
مؤسس مجتمع آموزشی
و مدیر دبیرستان پسرانه توسعه (دوره اول)

نمایش:3587